Autonomia i innovació laboral - iniciativa i creativitat - (7a edició 2019)

Accés a l'Aula

16/10/2019 - 29/10/2019

Matriculació

10/09/2019 - 07/10/2019

Modalitat

Online

Hores del curs

Hores

Descripció

Observacions
Passos per a inscriure's en el curs:

  1. REGISTRE I ADJUNTAR DOCUMENTACIÓ: Registra't amb les teues dades en l'Aula Virtual de LABORA o accedeix si ja eres usuari. Rebràs un correu d'alta amb les teues contrasenyes i un enllaç per a entrar al curs on has d'adjuntar DNI i document de situació laboral.
  2. CONFIRMACIÓ MATRÍCULA: Una vegada comprovats els teus documents rebràs un correu de confirmació de matrícula, dades del curs, dates, etc..

Requisits tècnics:
Comprova la configuració del teu equip en  http://www.eformacion.gva.es/va/asistente


Requisits d'admissió

Residir en la Comunitat Valenciana. Estar inscrit/a en el Servei Valencià d'Ocupació i Formació-LABORA

Destinataris

Les places de les edicions actuals estan totes destinades a persones desocupades, si bé a partir de la 6a edició de 2019 i fins que es cobrisca el percentatge màxim d'ocupats establit del 20 %, s'hi podran inscriure persones ocupades (data inicial de preinscripció: a partir del 10/09/19).

URL amb més informació

Polse ací

Observacions

Com inscriure's -Si ja eres usuari de l'Aula Virtual de LABORA introdueix el teu “usuari” i “contrasenya”. -Si no eres usuari de l'Aula Virtual de LABORA fes clic en “Si no està registrat polse ací”. Quan t'arriben les claus al teu correu electrònic, introdueix les teues noves claus en “usuari i “contrasenya.”