Mesures de prevenció davant el contagi pel SARS-CoV-2


Accés a l'Aula

04/01/2021 - 31/12/2021

Matriculació

04/01/2021 - 27/12/2021

Modalitat

Online

Hores del curs

0 Hores

Descripció

Aquesta formació es una mesura de prevenció per a garantir la seguretat i salut davant el risc d'exposició al SARS-CoV-2 per al personal empleat públic gestionat per la Direcció General de Funció Pública

Observacions

Pots inscriure't des d'aquesta pàgina introduint el teu usuari i contrasenya de l'aula virtual de l'IVAP. Si una vegada inscrit en la formació de SARS_CoV-2, després de rebre el correu electrònic de confirmació, tens problemes per a accedir , reporta a l'IVAP la teua incidència través del formulari de contacte que hi ha en la Web: Menú IVAP → Contacta amb nosaltres.

IMPORTANT: Si no tens usuari al campus virtual de l'IVAP és perquè no has realitzat el curs autoformatiu bàsic 1025 - FORMACIÓ EN PREVENCIÓ DE RISCOS LABORALS. Punxa ací per a matricular-te en aquest curs. Passades 24 hores, des que rebes per correu electrònic la confirmació de la matrícula, ja podràs realitzar aquesta inscripció. Si no et permet matricular-te en el curs 1025, contacta amb l'IVAP mitjançant el formulari de contacte que hi ha en la Web: Menú IVAP → Contacta amb nosaltres.